Overname+SBG+Innovatie+door+Raven
Nieuws
© nieuwe oogst

Overname SBG Innovatie door Raven

Raven Industries heeft SBG Innovatie en haar dochteronderneming Navtronics overgenomen. SBG is een Nederlandse aanbieder van gps-besturingssystemen.

Met een hoofdvestiging in Middenmeer vervaardigt SBG geavanceerde gps-gestuurde systemen voor diverse landbouwgerichte toepassingen.

Door deze overname vult Raven haar productlijn van gestuurde systemen aan met specifieke en zeer nauwkeurige werktuigbesturingen.

Europese markt

De hoofdvestiging van SBG wordt het nieuwe kantoor voor Raven in Europa. De wereldwijde aanwezigheid van Raven Industries, gevestigd in de Verenigde Staten, wordt daardoor vergroot en het bedrijf krijgt toegang tot de Europese markt.

SBG is opgericht in 2003 en opereert vanuit Nederland, net buiten Amsterdam, en vanuit Geel, België bij Navtronics. Het bedrijf verkoopt op dit moment gps-gestuurde systemen in elf landen.

Assortiment

Een direct gevolg van deze overname is dat de producten van SBG één op één worden opgenomen in het assortiment van Raven. Zowel SBG als Raven biedt een gecombineerde verkoop aan van beide productlijnen.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.