Krone+breidt+telemetriesysteem+uit+met+datamanagementpakket
Nieuws
© Krone

Krone breidt telemetriesysteem uit met datamanagementpakket

De Duitse machinefabrikant Krone komt met een merkonafhankelijk datamanagementpakket voor zijn SmartConnect-telemetriesysteem. Zo kunnen meer data over de machines worden uitgewisseld onder verschillende merken.

Het data managementsysteem is twee jaar lang gratis te gebruiken en te testen door boeren en loonwerkers. Krone Smart Telematics is onderdeel van het klantenportaal mykrone.green. Hier zijn de machines realtime te volgen. En er zijn gegevens op te vragen, zoals de historie van de uitgevoerde werkzaamheden.

Via een koppeling met het merkonafhankelijke Agrirouter kan deze gegevensuitwisseling ook met andere merken en aanbieders plaatsvinden. Er zijn koppelingen met diverse dataformaten en softwaresystemen mogelijk. Via het telemetriesysteem van Krone is op verschillende niveaus te werken. Dat begint bij het eenvoudig monitoren van machines tot aan uitgebreide precisielandbouwtoepassingen.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.