Claas+versimpelt+het+werken+met+taakkaarten
Nieuws
© Claas

Claas versimpelt het werken met taakkaarten

Claas, Kamps de Wild en Vantage-Agrometius gaan een Application Programming Interface (API)-verbinding maken tussen Claas Telematics en taakkaart.nl. Op deze manier wordt het eenvoudiger om met taakkaarten te werken.

De implementatie van de Claas Application Programming Interface (API) door Vantage-Agrometius maakt het voor agrarische en loonbedrijven eenvoudiger om gegevens tussen beide portals te delen.

De eerste stap van deze API-implementatie behelst het automatisch uploaden van perceelsgrenzen vanuit taakkaart.nl naar Claas Telematics. Met deze applicatie kunnen agrarische bedrijven hun perceelgrenzen met loonbedrijven delen in hun account op de website taakkaart.nl.

Loonbedrijven kunnen de betreffende grenzen naar hun Telematics-account uploaden. Deze functionaliteit vormt het begin van een nieuwe fase met betrekking tot datamanagement tussen loon- en agrarische bedrijven.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.