Nieuw+ontwikkelingscentrum+voor+software+voerrobots
Nieuws
© Frits Huiden

Nieuw ontwikkelingscentrum voor software voerrobots

Voermengwagenfabrikant Trioliet in het Overijsselse Oldenzaal heeft een ontwikkelingscentrum geopend voor de software van voerrobots, voerkeukens en geautomatiseerde stationaire voersystemen.

Trioliet wil in het ontwikkelingscentrum slimme, hoogwaardige software ontwikkelen met een team van eigen ingenieurs en automatiseringsspecialisten. Op de locatie worden permanente opstellingen van alle schakelkasten van voerrobots, voerkeukens en stationaire mengers ondergebracht.

Daarnaast zijn de elektronische componenten van de Triotrac-zelfrijders en Shifttronics 2- en 3 speed-reductiekasten binnen handbereik in het ontwikkelingscentrum. Op deze manier kan de fabrikant alle software-updates en -routines in eigen beheer testen en ontwikkelen.

Het ontwikkelingscentrum is ook verantwoordelijk voor de cloud- en telematicaomgeving van Trioliet. Hiermee kunnen Trioliet-dealers wereldwijd op alle systemen inloggen. Daarmee zijn alle machines en voerrobots die online zijn aangesloten te volgen, updaten en van digitaal onderhoud te voorzien.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.