Homburg+Holland+breidt+softwarepakket+uit
Nieuws
© Homburg Holland

Homburg Holland breidt softwarepakket uit

Homburg Holland in het Friese Stiens breidt zijn Smartsolutions-softwarepakket van werktuig-, kilver- en ploegbesturing verder uit met een sectieschakeling, CNH-werktuigbesturing en een stop-and-gomodule.

De Smartcontrol-sectieschakeling is met modules van telkens acht secties uit te breiden tot het schakelen van maximaal 48 secties. Deze gps-sectieschakeling wordt aangestuurd op 12 volt-spanning en een Isobus-koppeling van het scherm en de joystick.

Daarnaast is de Smartsteer-werktuigbesturing nu compatibel en werkt via het plug-and-playprincipe met de nieuwste trekkers van Case IH en New Holland die op gps zijn voorbereid. Daarmee is Smartsteer ook te bedienen op de AFS Pro 1200-terminal en het Intelliview-scherm van beide trekkermerken.

Homburg ontwikkelde ook een op Isobus gebaseerde rastermodule voor bomen planten, kunstmest toevoegen of palen plaatsen in een boomgaard. Via RTK-gps en Isobus is de software te bedienen, zodat een trekker naar de juiste plek van het raster rijdt, stopt en eventueel handelt.

© 2020 Smartfarming.nl is een uitgave van AgriPers bv.